perjantai 6. helmikuuta 2009

Elsa-Maijan kaavan mukaan tehty taskuvaippa ja muutama imu

Tässä tänään vihdoin valmiiksi saatu taskuvaippa. Vaipassa sisäpuolella Eurokankaan kuivaliinakangas. Tarrojen sijasta Kam-nepit. Sattui olemaan sopivan sinisiä neppareita viel jäljellä. Surautin pikapikaa saumurilla myös muutaman mikrokuitufroteeimun ja yhden baco-taiton. Nyt sit täytyy miettiä mitä kivaa ompelis seuraavaksi. Paitsi että nepparit on vieläkin tilaamatta.

Ihan mielenkiinnolla odotan, että päästään tämä vaippa testaamaan, kun tällaista ei ole vielä meillä ollut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kävin katsomassa vaippojasi. kestovaipat ovat alkaneet kiinnostaa minuakin ja ajattelin ommella niitä muutaman nuorimmaiselle. minkälaisella kaavalla olet tehnyt vaipat ja mitä materiaaleja käytät vaipoissa ja noissa imuissa?

Tuikku kirjoitti...

Teen pääasiasssa taskuvaippoja, joissa on päällä kosteudensulkukangas pul ja sisäpuolella ihoa vasten on yleensä coolmax. Tuossa tähtivaipassa on kaavana Elsa-Maijan kaava, jonka saa kestovaippainfon sivuilta. Siellä kannattaa käydä lukemassa vaipoista. Siellä on hurjasti tietoa ja keskustelua vaipoista. Siellä myös saa vastauksia kysymyksiin, mutta sinne pitää kirjautua ensin, ennenkuin pääsee kirjoittamaan. Jos aiot tehdä sisävaippoja, niin niihin käy esim. joustofrotee, frotee ja flanelli, joita löytyy varmaan kotoakin, esim. joustofroteelakana ja pyyhkeet, joista voi tehdä imuja. -Tuikku