lauantai 2. toukokuuta 2009

Hiljaiseloa..

on ollu meillä viikonlopun.

Jääkiekkokuulumiset: Ja niinhän siinä onneksi lopulta kävi, että Suomi voitti Slovakian jatkoajalla 2-1. tepuktangan http://planetsmilies.net/flag-smiley-7319.gif Suomi-Tsekki-ottelu oli aiemmin ja päättyi 4-3 Suomen voittoon.tepuktangan

Yritän muistaa kirjata kaikki tänne blogiin talteen. sengihnampakgigi

Meillä on ollut rauhallinen vappu. Ollaan oltu paljon pihalla kun ilmat on suosinu ulkoilua. Empun mummua ja ukkia käytiin tervehtimässä toissa päivänä. Eilen tehtiin pakolliset sokerimunkit. senyum Hyviä oli tottakai!

Putsasin tänään hiukan yhtä kukkapenkkiä ja kivetystä, mutta kesken on vielä. Nyt on vaihteeksi kukkalapio ja -hara hukassa.. ne on jossain varastossa, mutta kun ei vaan tupsahda sieltä esiin. garupaleRikkaruohojen nyppiminen on aika työlästä käsin.

Vaippoja ei siis ole syntynyt, en ole ehtinyt niihin nyt perehtyä. Oon mä niitä mielessäni miettinyt kyllä. Eikös se niin ole, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.?

http://planetsmilies.net/nature-smiley-5398.gif http://planetsmilies.net/nature-smiley-5402.gif http://planetsmilies.net/nature-smiley-5402.gif http://planetsmilies.net/nature-smiley-5402.gif

Ei kommentteja: