perjantai 28. lokakuuta 2011

P*skarteluhaaste#114: Ei perinteinen kortti

Tällä kertaa haasteessa piti tehdä jonkinlainen muu, kuin perinteinen kortti.

Päätin tehdä seisovan kortin. Kortista tuli niin painava, ettei meinaa pystyssä pysyä edes kuvauksen aikaa. :D Kuvakin on kehno kun sormella pidin ylhäältä kiinni et kuvan saa napattua. Kaipa siitä jonkin käsityksen kortista saa..

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Vähän meinasi naurattamaan lukiessa tätä postaustasi - itsellä nimittäin ollut lukuisia kertoja sama ongelma että kortista tulee koristeiden myötä liian raskas eikä meinaa pysyä pystössä... olipa muoto melkein mikä tahansa :)

Nykyisin olenkin tehnyt niin että teen kortin etuosan valmiiksi "paneliksi" ensin - ja jos siitä tulee kovin painava niin en käytäkään valmista korttipohjaa vaan teen pohjan itse todella tukevasti kartongista... näin on vähemmän murhetta sitten riittänyt joten aattelin vinkkaista sinuakin tässä samalla :)

Mutta nalle-korttisi on todella suloinen ja taiteltu kauniisti - seuraavalla kerralla vaan vahvempaa kartonkia kehiin jotta pysyy itsetseenkin pystössä niin saat kuvailla kädet vapaina ;)

Vilin verstas / ViliMarika kirjoitti...

Ihanan värikäs kortti ja erilainen muoto. Tykkään.

Tuikku kirjoitti...

tuo olikin sellainen valmiiksi taiteltu pohja. Aika ohutta kartonkia on. Täytyy kokeilla taitella itse paksummasta kartongista tuon mallin mukaan. :)