sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Muutama vaippa leikattu ja nepitetty..

odottamaan ompelua. Eli pari apina-vaippaa ja yksi norsuvaippa odottaa nyt tuolla valmistumistaan. Kuvia lisäilen taas kun vaipat saan ommeltua. :)

Huomasinpa juuri nyt ihan just, että blogin hymiöt on hävinneet. :( Meillä on ollu pari päivää tietokone vaihdon alla, uusi kone on just asennettu ja kaikki kivat jutut on toisella koneella. Täytyy etsiä uudet netistä, ennenkuin saadaan vanhalta koneelta siirrettyä tiedostoja ym. tähän uuteen versioon.

Ja illalla kun nepittelin noita vaippoja, huomasin, että ruskeat urosnepparit on hävinneet laatikosta. Kaikki muut osat on tallessa joka ikisestä väristä. Niinpä olen sitten etsinyt niitä kissojen ja koirien kanssa. Eikä löydy mistään. :( Et vinkkinä vaan, jos tätä lukee joku jolla on paljon ylimääräisiä ruskeita, niin voisin tehdä vaihtaria esim. 20 kpl uroksia. Kantoja en tarvi, niitä riittää. On tainnu Emppu jossain vaiheessa ottaa sen pussin mun huomaamatta ja piilottaa jonnekin, kun on ollu niistä kiinnostunu. Yleensä tulee heti kaveriks, kun yritän nepittää.

Tuon neppien osien katoamisen takia ja innoittamana? innostuin (tosi kuvaava sana, heh!) siivoamaan ompelupöydän, josko neppipussi olisi siellä jossain! Ei ollut, mutta Jee! Nyt on kaikki kumpparit, napit, lankarullat ym. omissa lokeroissaan ja laatikoissaan! Tosin pöydällä on vielä pari käsityölehti- ym. paperipinoa, jotka täytyy käydä läpi ja järjestellä.

Nyt kun pöydällä on tilaa ja jonkunlainen järjestys, niin uskoisin, että ompelukin on kivempaa. Ainakin tiedän, missä mikäkin nippeli on, eikä koneet ole ihan vierekkäin, niin on työskentelytilaa.

Tällaisia mietteitä tällä kertaa.. :)

Ei kommentteja: