keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Muutama valmis vaippa..


Sain nämä vihdoinkin tänään valmiiksi. Ei näistä puuttuneet kuin nuo nepit, mutta en niitä illalla saanut nepitettyä. Ensimmäisenä tuossa siis nuo taskuvaipat; apinat br pul päällä ja sisäpuolella musta coolmax. Ihan kivan näköisiä vaippuleita niistä tuli.


Ja tässä kuvassa omalla kaavalla tehty sisätaskuvaippa. Ei kiinteitä imuja, kuvaan laitoin imuja sisälle. Vaipassa päällä tuota ihanaa norsut-joustofroteeta ja sisäpuolella ruskeaa bambujoustofroteeta. Laitoin tukikankaaksi vielä tavallista joustofroteeta. Kavensin kaavaa hieman ja jätin röyhelöt pois. Tässä on myös nepit kahdessa rivissä, eikä sisäpuolella neppareita.

Seuraavaksi täytyy katsella löytyykö multa trikoopaidan tai bodyn kaavaa ja suunnitella Empulle tuosta norsukankaasta vaatetta. Toista vaippaa en taida tuosta tehdä..
Parempi ehkä koputtaa puuta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei mistä olet saanut nuo ihanat kankaat kestovaippoihisi? apina/norsu??

Tuikku kirjoitti...

Hei! En ole huomannut kommenttiasi aikaisemmin ja tämä vastaus tulee tietenkin myöhässä. Olen tilannut kankaat yleensä Myllymyksuilta tai Sampsukalta. Toki myös muilta kestovaippakankaita myyviltä nettikaupoilta. :)