sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Eteisen seinää..

Jos nyt vähän päivittäisi blogiakin.. Kun tuota remonttia tässä aletaan pikku hiljaa jatkamaan ihan kunnolla kohta puoliin, niin innostuin purkamaan eteisen seinää. Seinälaudoituksen päällä alimmaisena oli aaltopahvia, alapuolella folio. Ja tämän pahvin päälle oli laitettu ensimmäiset tapetit.

Kävin vähän googlettamassa ja löysin sen verran Esab:in sivuilta tietoa, että pahvissa mainostettuja hitsauspuikkoja on alettu valmistamaan Ruotsissa v. 1951. Joten sen perusteella tämän talon viimeistelytyöt sisällä on aloitettu 3 vuotta talon valmistumisen (1948) jälkeen. Eli talon ensimmäiset omistajat on olleet yhtä hitaita kuin mekin, tai ainakin lähes. ;) Toiseksi ylimmässä kuvassa on tuo ensimmäinen tapettimalli, eli 50-luvun alusta. Siihen on talon rakentaja laittanut mittoja muistiin.

Alimmassa kuvassa näkyy muuten uusi viemäriputki yläkertaan. Vessan jätökset pitäis mahtua tuosta putkesta, kun wc-pöntön silppuri on p:t ja paperit veden kanssa silpunnut. :O Jännityksellä odotan! :)


Ihan kiva, että jotain taas tapahtuu remontoinnin suhteen, pakokauhu meinaa vaan iskeä minuunkin. Se on tarttunut isännästä. :) Mut eiköhän me selvitä tästäkin.. Paljon on hommaa edessä, mutta innolla odotan uutta vessaa x 2 ja uusia rappusia, tupakeittiötä ja kaikkea muuta mitä pienen budjetin kanssa saa aikaan. :) Kuvia lisäilen sitten kun yläkerran wc alkaa muistuttaa oikeesti vessaa ja vanha wc on tyhjä ja purettavissa ja tietysti muistakin nurkista, jotka tulevat muuttumaan. :)

Ei kommentteja: