sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kuvia purkutöistä..

Alla muutamia kuvia purkutyön eri vaiheista. Innostuin tänään purkamaan vessan tulevan portaikon paikalta. Kyseessä oli siis entisen portaikon paikalle rakennettu vessa. Uudet portaat on tulossa piakkoin, joten tää homma oli pakon sanelema juttu. :)

Vessan purkaminen alkoi luonnollisesti sillä, että kaikki tavarat piti kerätä hyllyistä ja kaapeista pois. Tässä vaiheessa en tietenkään muistanut ottaa kameraa.

Tässä kuvassa muovien repiminen on jo vauhdissa, mutta hyvin näkee värimaailman, jota on pakosti katseltu joitakin vuosia.

Sanat ei riitä kertomaan, kuinka helpottunut olen, kun pääsin tähän työhön. Ihan vaan jo värien vuoksi.

Nämä piuhat on jo tulleet tiensä päähän ja tehneet tehtävänsä.

Kuvaa eteisestä kun seinät oli pystyssä.

Purettua vessan lattiaa.. Kauhea palapeli.. Ei voi pieni ihminen ymmärtää. Tosin tänään sanoin isännälle, että meidän talo on tehty pelkistä jämäpaloista. Oli "korjaus"vuosi ollut mikä hyvänsä. Kaikki on tehty pienistä palasista, joissa on miljoona naulaa.

Purettua seinää..

Alla olevassa kuvassa isäntä tuli machoilemaan.. No eikä, itse pyysin kaveriks. :D

Mielenkiintoinen hökötys löytyi levyjen takaa. Nuo valkoiset puut on laitettu jossain vaiheessa tukemaan jäljellä olevia ylärappusia.

Tässä yksi näyte siitä, kuinka remontoiminen on kivaa. Pienessä lastulevyn pätkässä oli 9 naulaa. Mitenhän se pysyi seinässä kiinni? ;)

Hirveä kuva; seinän raato ja avovessa. On se nyt muuten huomattavasti avarampi. :) Mutta taustalla näkyy hyvin tuo yläkertaan meno.

Putkihässäkkää villojen alta.

Portaikon puolelta otettu kuva. Avatusta seinästä näkyy vessa ja yläkerran rappusia.

Ja toinen kuva rappusista vessaan päin.

Lisää kuvia taas, kun päästään jatkamaan. :)

Ei kommentteja: