lauantai 8. elokuuta 2009

Oksennusta ja ripulia..

kuuluu meidän perheeseen. Tää pöpö taisi tulla Turun reissulta kotiin tuliaisiksi. Mulla nimittäin alkoi kivistään vatsaa viikko sitten kun oltiin tulossa Turusta. Oksetti ja vatsa kurras monta päivää. Emppu sit oksensi maanantain ja tiistain välisen yön ja sitten alkoi ripuli. Sitä on sit tullu tähän asti ihan kiitettävästi. (En kyl tiedä ketä tuosta pitäisi kiittää) Keskiviikkoiltana sitten soitin päivystykseen, kun Emppu oli ihan väsynyt.

Päivystyksessä oltiin sit klo 22.30 illalla ja osastolle päästiin n. klo 3:n aikaan yöllä. Emppu oli päässyt jo kovasti kuivumaan, vaikka juotin kotona kaikkea mahdollista nestettä Osmosalista lähtien. Poika pääsi tippaan ja pikku hiljaa alkoi olo kohenemaan. Pari yötä oltiin sairaalassa ja eilen illalla sitten päästiin kotiin, mutta tänä aamuna piti tulla sitten taas kokeisiin. Ja arvot oli sen verran huonot, että Empulle laitettiin tippa jälleen. Illalla otettiin uudet verikokeet ja vieläkin arvot oli vähän liian huonot. Verikokeita on otettu pari kertaa päivässä. Ollaan siis taas täällä osastolla yötä ja aamulla tilannetta katsotaan uudelleen.

Tämän lisäksi kotona sairastaa Empun isosisko. Joten kamalan kivat fiilikset ei oo. Mihinkään muuhun ei pysty, kykene, ehdi kuin hoitamaan sairaita. Tai tekemään olon hiukan paremmaksi. Harmittaa, eikä mikään innosta tällä hetkellä.

Ja tähän tunnelmabiisi: http://www.youtube.com/watch?v=_PbWsF-8aJU

1 kommentti:

Miina. kirjoitti...

Voi ei! Toivottavasti lapset on parempaan päin. Voimia sinne suunnalle!