keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kankaita odotellessa..

aattelin tuunailla neljää taskuvaippaa..senyum Niissä on tarrat tosi huonot, joten päätin sitten modifioida niitä uuteen uskoon, että niitäkin voi käyttää tarpeen vaatiessa. Vaihdan niihin nepit ja sittenpä meillä ei ole enää yhden ainutta tarravaippaa.senyum

Eilen leikkasin Empun hiukset. Nyt on tosi suloisen näköinen pikku-ukko. Ei oo hiukset silmillä, eikä suussa, eikä takussa. sengihnampakgigi Kovasti poika naureskeli itsekin peilin edessä uutta lookiaan.

Toivottavasti ne kankaat ehtii tulla vielä tällä viikolla! Vaippojen ompelua en ole nyt jatkanut. Mukava ommella sitten sarjatyönä.

Päivän hyvä uutinen oli se, että verottaja laittaa joulukuussa veronpalautuksia! Tosi kivaa, että ei tarvi sitten joulukuussa stressata rahan suhteen. Sitä kun tahtoo silloin mennä, vaikkei paljon lahjoja ostaisikaan. Hoitovapaalla kun nuo tulot ei ole mitenkään ruhtinaalliset.sedih Isäntä sai mätkyjä.. Ei paljon, mutta sekin voi muuttua kun siitä puuttui työmatkakorvaukset.

Oltiin tuossa aamupäivällä pihalla ja tontin reunamilla on paljon kuusenkäpyjä. (Naapurin kuuset valuttaaaround) Mitähän niistä voisi askarrella? Jos jollakulla on kivoja askarteluvinkkejä, niin kommentteihin saapi laitella. senyum

Sivun oikeassa laidassa sengihnampakgigi tyhmä galluppi--->

Ei kommentteja: