maanantai 20. huhtikuuta 2009

Pikkaisen päivitystä..

Nyt ei tuu viel valmiita vaippoja. :) Viime päivityksen jälkeen oon leikannu 7 uutta vaippaa, joihin tosin ei kaikkiin riittäny sisäpuolelle mitään kuivaliinakangasta. Tänään sitten napsuttelin kangastilausta tänne.

Ensin kyllä laitoin sinne sähköpostia ja kyselin Öttömönkiäistä.. Ja kun kuulin, että sitä tällä viikolla on tulossa, niin tilasin sitäkin sitten. :)

Suunnitelmissa on myös tehdä kaverin tulevalle vauvalle lisää vaippoja, kun jemmassa on pieniä paloja vähän tyttömäisempiäkin kankaita. Aikaisemmatkin vaipat on viel täällä, kun ei ole ehditty näkemään viime aikoina.

Jaa.. se piti vielä tässä mainita, että vanhimman siskoni poika menee kesäkuun alussa naimisiin! Kiva! Eli ainakin yhdet häät siis tiedossa tälle kesälle. Ja heinäkuussa mennään viikoksi Ahvenanmaalle mökkeilemään. Sehän on melkein kuin ulkomaille menisi. :))

Remonttiakin on mietitty kovasti, sekä täällä että rintamamiestalo-foorumilla. :) Jahkailtu uusia portaita ja huonejärjestyksiä. Kaipa tässä jotain saadaan jossain vaiheessa aikaankin, vaikka minulla joskus meinaa usko loppua ja meinaa hermot mennä. Mitään ei tunnu saavan aikaiseksi sen suhteen. xpasti

Ei kommentteja: