keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Sininen oloasu Empulle

Tämän sain valmiiksi äsken, nepparit puuttui. Ompelin loppuun päivällä, eilen jo aloittelin. Vaatteiden kaavat on ne samat ottobre:n kaavat, housut tosin tein nyt 92 senttiset.

Vähään aikaan nyt ei sit pääsekään ompelemaan kun on reissu Ahvenanmaalle kohta edessä. Sinne en viitsi ompelukonetta raahata mukana.senyum Jos nyt pitäis vapaata ompelusta.

Ensi viikolla selviää Empun päivähoitojuttu, (kai?) . Sitten kun se on varmaa, niin meikäläisen työt jatkuu elokuun jälkeen entiseen malliin. Jaahas, tulipa mieleen, että mitä sitä onkaan saanut aikaan tän kahden vuoden aikana.. No, ainakin alituiseen äänessä olevan pienen pojan, mielestäni reippaan ja kiltin sellaisen ja jonkun moisen liudan vaippoja ja muita ompeluksia. Siinäpä ne saavutukset taisi ollakin. Ei siis kummoisia. Hmm.. taidan olla huono ajan hyödyntäjä.garupale

Jaa, yrittäjäkurssi vuosi sitten. Ja mitähän mä siitä oon hyötynyt.. Toistaiseksi en mitään. Patjan alle ei kertynyt tarpeeksi rahaa yrityksen perustamista varten. gigil Ehkä siitä on myöhemmin hyötyä.

Ja kun mulla ei oo nyt muuta sanottavaa, niin tää postaus päättyy tähän.sengihnampakgigi

Ei kommentteja: