torstai 23. heinäkuuta 2009

Terveisiä Ahvenanmaalta!Täällä ollaan, itseasiassa ei enää kauan. Lähtö on jo lauantain vastaisena yönä. Tultiin tänne viime lauantaina ja aika on mennyt äkkiä. Ollaan käyty jokaisessa pääilmansuunnassa katselemassa paikkoja. Kun päästään kotiin, laitan sitten tänne lisää kuvia. Mutta tuossa kuvassa on "mökki", jossa me tää viikko ollaan. Talo on rakennettu, jos oikein muistan, 1920-luvulla. Alakerta vain on käytössä. Yläkertaa ei ole ilmeisestikään remontoitu ja se on lukittu. Mutta aivan ihana talo tämä on! Voisin vaikka vaihtaa meidän talon tällaiseen.

Täällä en ole törmännyt kestovaippoihin missään. Kankaita oon nähny kahdessa kaupassa, mutta ei vaippoihin sopivia juurikaan. Sievää flanellia olisi toisessa kaupassa ollut, mutta jätin kankaan hyllyyn. Sen sijaan hieman hämmästyin, kun löysin kahden metrin pätkiä erivärisiä joustokanttinauhoja ja olivat vielä tarjouksessa. Parille jäi metrihinnaksi 85 centtiä ja yhdelle 50 centtiä. Harkitsin tuossa, että täytynee käydä ne loputkin sieltä hakemassa pois.

Eilen sitten soitti päiväkodin johtaja toistamiseen ja lupasi Empulle hoitopaikan jo suullisesti. Minä siis oikeasti palaan jo työelämään. Elokuu on jo mukavasti varattu töille ja sen jälkeen lähtee täysi työlista rullaamaan. Mutta kirjoittelen tänne taas lisää, kun on kotiuduttu.

Ei kommentteja: